Monet varmasti pohtivat, mistä tällainen vaaterakas ihminen löytää sopivia vaatteita omien laatu-, tyyli- ja mukavuuskriteerien täyttämiseksi. Voin kertoa, että helppoa se ei olle!

Vaatteet netistä helposti

Olen löytänyt tällaisen sivun kuin Vaatteetnetistä.fi joka näyttää kaikista eri vaatekaupoista niinsanotut "speksit", eli toimitusajan, toimituskulut, vaihto- ja palautusehdot sekä alennuskoodit. Sivusto on ollut korvaamaton apu kun olen etsinyt sitä parasta nettivaatekauppaa.

Mitä se "helposti" tarkoittaa tässä yhteydessä?

Käytännössä helppo shoppailu on sitä, että voit maata sohvalla, selailla sulavasti toimivaa verkkokauppaa ja tilata haluamiasi tuotteita samalta istumalta nopeasti ja nimenomaan helposti.

Moni on varmasti nähnyt verkkokauppoja jotka eivät toimi edes tietokoneella niin kuin haluaisi, puhumattakaan kännykästä!! Vanhanaikaiset ja kömpelöt verkkokaupat ovatkin shoppailijan painajainen.

Miten vaatekauppoja voi arvostella?

Minulle onkin siis tärkeää netin vaatekaupoissa se, että saan rauhassa selata valikoimaa niin tietokoneella, tabletilla kuin kännykälläkin. Siksi on hienoa, että myös edellämainitulla Vaatteet netistä -sivustolla on versiot kaikille laitteille jotka toimivat hienosti. Näin pystyn shoppailemaan ihan mistä tahansa, ihan milloin tahansa.

laitteet.jpg

Mitkä ovat lempibrändejäni?

Adidas

Olen jo pitkään käyttänyt legendaarisia Adidaksen verskoja mutta nyt, kun jonneinvaasio on turmellut merkin, en ole enää käyttänyt näitä huvittavan mutta siistin näköisiä kolmen raidan housuja.

Nike

Toinen lempparini, jota pidän edelleen on Nike. Tuotteet ovat laadukkaita ja kaikkea löytyy aina lenkkareista tuulitakkeihin ja lippiksiin.

Fjällraven Kånken

Kolmas, hieman yllättävämpi brändi mitä käytän paljon on Kånken. Kettureppu on muodostunut viime vuosien suurimmaksi hittituotteeksi tavaroiden kantamisen saralla. Ei mikään ihme, kyseessä on nimittäin todella kiva tuote.

Miten hyvän vaatteen erottaa huonosta?

Muista nämä tekijät, kun teet ostoksia verkkokaupoissa:

  • Missä vaate on tuotettu?
    • Monet verkkokaupat käyttävät lähes orjatyöksi laskettavaa työvoimaa vaatteidensa tuottamiseen
    • Muista aina tarkistaa, mistä vaate on peräisin niin et tee epäeettistä valintaa!
  • Mistä materiaalista vaate on tehty?
    • Halvalla ei saa laatua, ja niin se on vaatteidenkin saralla
    • Vältä keinotekoisia materiaaleja ja suosi käsintehtyä
  • Toimiiko yhtiö eettisin periaattein?
    • Mikään ei satuta epäeettisesti toimivia firmoja kuin shoppailun lopettaminen
    • Kun ostat eettisesti tuotettuja tuotteita, tuet positiivista maailman kehitystä ostos kerrallaan